Laia Mauri

LA DISSENYADORA
Laia Mauri és una jove dissenyadora catalana de tradició, la seva àvia va ser sastre. Es forma en Belles arts, i posteriorment com a dissenyadora i experta en arts escèniques: teatre, dansa, cinema i TV. El que a ella li agrada és col·laborar amb el client en la creació del personatge, fer actuar els vestits, li agrada imaginar roba que crea personatges i que conta històries. El seu treball va bastant més enllà de fer un esbós i plasmar-lo en tela.

Laia Mauri

LAIA MAURI és el meu projecte de Creació de Vestuari d’Art tèxtil, sastreria a mesura i vestuari escènic creat l’any 2003 que es caracteritza per realitzar les col·leccions de peces en què la tendència és la consciència de la nova Era. Les nostres col·leccions tenen la particularitat de tenir una gran qualitat en els teixits i el disseny. Són l’art de vestir amb el seu segell personal.

Es tracta de peces especials creades amb l’Ànima, una energia transformadora que es trasllada en cada peça donant un nou fluir a la persona que les adquireix. Sota el concepte de “capsule collection“, de limitada producció i, en alguns casos, de peces úniques. Totes les peces són singulars, fora del convencional, amb un alt nivell de sofisticació i buscant sempre acabats elegants, originals i creatius. En els nostres projectes proliferen les peces atrevides que mantenen la seva pròpia identitat artesanal. Els nostres dissenys no es fabriquen, es duen a terme, creant peces que perduren en el temps i deixen grans records.

El nostre projecte i la seva manera de treball respon als valors d’empresa ecològica i sostenible: Edició limitada, logística sostenible, respecte animal, fet a mà, lliure de tòxics i ecodisseny. En la nostra producció utilitzem el concepte “Zero Waste“, que és una filosofia en el disseny intel·ligent en el qual el residu no arriba a produir-se. És un procés on es busca que el material destinat per a una peça sigui fet servir íntegrament.
Es busca reduir la producció de residus, reciclar i revalorar la quantitat més gran possible del material, així com promoure la fabricació de producte de llarga vida útil.
Post-consum: Donem un segon ús al teixit sobrant de les peces, sigui reciclant, accessoris, complements o
materials antics i únics.

Totes les peces Laia Mauri són realitzades artesanalment a Barcelona (Espanya)

Mola.cat
Passeig del Mar 17
17130 L’Escala
+34 621 29 11 44

MERCAT ORIGINAL