Menu
  • Coneixe’ns
  • Productores
  • Cosmètica Natural
  • Llar
  • Joieria
  • Alimentació
  • Contacte
  • Informació útil
  • Instagram
logo filet negre

TALENT A PROP TEU

0,00 € Cistella

Carnisseria Marcel Puigmal

Figueres
972 509 455
info@elgraner.net
http://http://www.elgraner.net/

La carnisseria Marcel Puigmal és un negoci familiar. El pioner va ser el pare de l’actual propietari, Marcel Puigmal, el qual durant tota la seva vida va ser carnisser i va dur aquesta botiga durant 11 anys. Després va passar el torn al seu fill Marcel, fins a l’actualitat.

En aquest establiment no trobarà les típiques ofertes del tres per dos, però hi ha promocions de gènere creats per ell, com ara els patés, que cada Nadal treu una especialitat pròpia i diferent de la de l’any anterior, però que no es desvetlla fins a aquestes dates. També pot encarregar cabrit, capó,vedella, pollastre, això sí, tot casolà.La majoria de clients són de la comarca i els estrangers que visiten la carnisseria són gent a qui els agrada menjar bé. Saben que aquí trobaran qualitat en la carn que compren i tenen total confiança en ell i el seu gènere.

Gairebé tot el gènere que trobarà a la botiga és d’elaboració pròpia. El xai i el pollastre són de casa. El porc i la vedella de l’Empordà. I només trobarà vedella femella, no mascle, que no és el mateix.

Una de les seves especialitats són els embotits curats, que fan ells mateixos, i es curen i guarden en un rebost com les d’abans. Una altra especialitat són els embotits cuits, com la botifarra negra, la catalana, de fetge, d’ou, etc. I finalment, amb la seva experta mà de “Traiteur” (xarcuter-cuiner a França) també elabora pernil dolç, pit de gall dindi i com no, un gran assortiment de patés tant clàssics (pebre verd, pebre negre, etc.) com originals (cava, taronja, tropical, etc.). El mimat és un foie 100% natural fet amb els millors fetges d’ànec.

Carnisseria Marcel Puigmal
Av. Marignane, 22
Figueres
Catalunya 17600
Spain