Menu
  • Coneixe’ns
  • Productores
  • Cosmètica Natural
  • Llar
  • Joieria
  • Alimentació
  • Contacte
  • Informació útil
  • Instagram
logo filet negre

TALENT A PROP TEU

0,00 € Cistella

Forn de pa Pere Llobet

Figueres
972504087
llobet.xatar@hotmail.com

La història de la fleca comença el 1896 quan Narcís Bosch  posa en marxa el negoci. Cap el 1920 va prendre les regnes, el seu fill, l’Hugo Bosch i cap al 1960, tot va traspassar a en Pere Llobet (treballador de l’ Hugo) i finalment la dirigeix el seu fill, també,  Pere Llobet, des del 1995.

Elaboren un pa amb farina de les comarques Gironines que gaudeix d’una excel-lent qualitat, la massa mare de les farines respectives (espelta, Kamut, blat)la sal, el llevat i l’aigua. S’amassa a temperatura ambient, afegint més o menys aigua, depenent de com quedi la massa. El secret del bon pa és amassar el temps suficient fins a aconseguir una massa elàstica. Posteriorment cal funyir la massa, o sigui, tallar i separar cada peça de massa per fer-ne una bola que deixarem reposar. Després se li fa la forma que es vol, es deixa fermentar a temperatura ambient fins que dobla el seu volum i es posa a coure al forn de llenya. D’aquesta manera aconseguim un pa de qualitat, ben treballat i totalment artesà.

Forn de pa Pere Llobet
TARRERES, 9
Figueres
Catalunya 17484
Spain