La història de la fleca comença el 1896 quan Narcís Bosch posa en marxa el negoci. Cap el 1920 va prendre les regnes, el seu fill, l’Hugo Bosch i cap al 1960, tot va traspassar a en Pere Llobet (treballador de l’ Hugo) i finalment la dirigeix el seu fill, també, Pere Llobet, des del 1995.
Elaboren un pa amb farina de les comarques Gironines que gaudeix d’una excel-lent qualitat, la massa mare de les farines respectives (espelta, Kamut, blat)la sal, el llevat i l’aigua. S’amassa a temperatura ambient, afegint més o menys aigua, depenent de com quedi la massa. El secret del bon pa és amassar el temps suficient fins a aconseguir una massa elàstica. Posteriorment cal funyir la massa, o sigui, tallar i separar cada peça de massa per fer-ne una bola que deixarem reposar. Després se li fa la forma que es vol, es deixa fermentar a temperatura ambient fins que dobla el seu volum i es posa a coure al forn de llenya. D’aquesta manera aconseguim un pa de qualitat, ben treballat i totalment artesà.