Forn de pa Pere Llobet
La història de la fleca comença el 1896 quan Narcís Bosch posa en marxa el negoci. Cap el 1920 va prendre les regnes, el seu fill, l'Hugo Bosch i cap al 1960, tot va traspassar a en Pere Llobet (treballador de l' Hugo) i finalment la dirigeix el seu fill, també, Pere Llobet, des del 1995.
Elaboren un pa amb farina de les comarques Gironines que gaudeix d'una excel-lent qualitat, la massa mare de les farines respectives (espelta, Kamut, blat)la sal, el llevat i l'aigua. S'amassa a temperatura ambient, afegint més o menys aigua, depenent de com quedi la massa. El secret del bon pa és amassar el temps suficient fins a aconseguir una massa elàstica. Posteriorment cal funyir la massa, o sigui, tallar i separar cada peça de massa per fer-ne una bola que deixarem reposar. Després se li fa la forma que es vol, es deixa fermentar a temperatura ambient fins que dobla el seu volum i es posa a coure al forn de llenya. D'aquesta manera aconseguim un pa de qualitat, ben treballat i totalment artesà.