Amb el temps es van anar diversificant els productes que s’elaboraven i també els que es comercialitzaven a la botiga;una part de la feina es va modernitzar, amb la instal·lació per exemple la màquina de pastar, però en canvi es va mantenir el forn de llenya fins l’actualitat, per tal de seguir fent el pa tal com s’havia fet sempre.
Als anys 90 la tercera generació de la família s’incorpora a l’empresa. És Eduard Marull Feixas, que cursava estudis de pastisseria a Barcelona, qui introdueix noves elaboracions gastronòmiques, gràcies a la seva formació. És en aquesta que s’amplia el Forn Marull amb nous establiments a la Bisbal d’Empordà i a Flaçà.
La trajectòria de l’empresa està marcada pel caràcter familiar que ha permès garantir els processos orginals d’elaboració del pa, els brunyols de l’Empordà, el carquinyolis, els xuixos, i els altres productes de pastisseria. Una combinació perfecte de la tradició de tres generacions i la innovació de les darreres tendències en pastisseria i xocolateria.