Gelamà
A cada racó de la masia i de les vinyes Gelamà es respiren instants d'història, aromes de família, aromes de vi. L'any 1892 s'inicià l'empresa que es convertiria en un dels cellers més importants de l'Alt Empordà. Però la guerra civil va marcar la fi de la seva activitat. És una de les masoveries de la família Falgàs. Després de 75 anys d’innactivitat, els descendents de la família han recuperat la tradició elaborant nous vins. Sense perdre l’ esencia del celler es centra en productes que marquin la diferència.Quatre generacions després, Maria Fernanda Pedret i el seu fill, Roger Rius, vam decidir reobrir la marca. Les ganes de millorar d'en Roger, enginyer i enòleg, no acaben amb la creació de nous caldos i aquest any traurem al mercat un vi escumós. En aquesta nova etapa el celler Gelamà està produint vi ecològic fermentant en ámfora amb les varietats autòtones; es centra en vins monovarietals i amb produccions limitades (5.000 ampolles per producte), apostem fort per les característiques pròpies del terrer i tenim al mercat tres productes: Macabeu (vi blanc), Garnatxa (vi rosat) i Samsó (vi negre).
Visiteu Gelamà i viatgeu per la història del vi en una terra meravellosa, com és l'Empordà!