D545D9B8-4C8F-4FD6-BBB1-6BC092B087FE

La Capsa de Pandora

Ana Rodríguez

El meu nom és Ana i sóc Artesana, encara que aquesta és una activitat a la qual no m’he dedicat sempre de manera professional, fins fa algun temps només formava part de les meves estones lliures, el meu hobby, per cridar-lo d’alguna manera. Quan vaig acabar la meva vida laboral em vaig embarcar en aquesta aventura, i vaig transformar el meu hobby en la meva activitat, vaig començar amb tècniques conegudes i a poc a poc he anat ampliant les meves habilitats.
La meva motivació principal, el motor que m’impulsa és el meu gust per la bellesa i a través dels meus treballs busco la manera de transmetre-la, l’harmonia, l’equilibri, envoltar-se d’objectes bells siguin personals o de decoració, fan que la nostra vida sigui més agradable. Qualsevol manifestació artística és l’aliment de l’ànima i tots necessitem tenir la nostra ànima ben alimentada.
Buscar, investigar, aprendre formen part de la meva essència i a poc a poc vaig trobant noves formes d’expressió. En el macramé he descobert un món infinit de possibilitats i sembla increïble que es pugui generar tanta bellesa amb la senzilla (i a vegades no tan senzilla) realització d’un nus, es pot fer des d’un gran objecte de decoració fins a una peça de vestir o una delicada i bonica joia, tot depèn del material emprat.
Podria dir que el que m’inspira és la naturalesa, les persones, però, encara que en el fons pugui ser així, el que desperta el meu impuls per a un treball és el color amb els seus infinits matisos. Donar-li vida a un color, transformar-lo en un objecte és el que desperta el meu impuls per a treballar.
També m’inspiren els treballs d’altres persones, en un món ple d’imatges mai es distingeix si el que estàs fent surt del teu cap o l’has vist en alguna part i el transformes per a donar-li un toc personal.
Per a mi, en aquest moment, l’artesania ocupa tot el meu espai, perquè quan no estic treballant, estic pensant en quin serà el meu pròxim treball. És la meva manera d’expressió.

Mola.cat
Passeig del Mar 17
17130 L’Escala
634040351

MERCAT ORIGINAL

Nota Legal
Política de protecció dades
Política de Cookies