Fina Sala
Oli de Ventalló

L’Oli d’Oliva Verge Extra Serraferran neix de la unió de l’experiència i el saber fer en agricultura i en elaboració d’oli d’oliva de la família Serra Sala. En Miquel Serra, fill d’agricultors, i Josefina Sala, filla d’elaboradors d’oli d’oliva, van crear l’oli Serraferran amb l’objectiu de combinar tradició i modernitat per obtenir un oli d’oliva verge extra de màxima qualitat.
Miquel Serra, cultiva els vells olivars del Mas Ferran de Ventalló, que va heretar del seu pare Josep Serra Ferran, i que són l’origen i donen el nom a l’oli Serraferran. Aplica tècniques de conreu respectuoses amb el medi ambient, amb la intenció de fer una agricultura sostenible i de contribuir a preservar el patrimoni natural i paisatge de l’Empordà.
Josefina Sala, s’encarrega de l’elaboració en el molí d’oli d’oliva instal·lat al Mas Ferran, aplicant els més moderns coneixements en elaiotècnia i sense oblidar el saber fer de la tradició oleícola transmesa per la família Sala.
Serraferran s’elabora amb les varietats d’oliva Argudell, autòctona de l’Empordà, i Arbequina, majoritària a Catalunya, seguint els criteris de la Denominació d’Origen Protegida Oli de l’Empordà.

Mola.cat
Passeig del Mar 17
17130 L’Escala
+34 621 29 11 44

MERCAT ORIGINAL