El laboratori el vàrem crear l’any 2013 la Dolors i l’Andreu, tots dos farmacèutics. Vèiem que la cosmètica natural era un camp on hi havia molta feina a fer i en creixement, malgrat la forta crisis del moment. Va coincidir que teníem experiència comercial (la Dolors) i tècnica (l’Andreu), disposàvem d’un local on instal·lar el laboratori i uns estalvis per fer les reformes. I el més important, vàrem ser prou atrevits per deixar feines segures i aventurar-nos en aquest projecte, que ens ha permès tornar al poble i retrobar-nos amb la natura.

I a partir d’aquí i amb molta dedicació, seguim endavant!

El nom Lilà prové de les plantes que des de fa generacions creixen a l’entrada del que ara és el nostre laboratori. El lilà és un arbust molt discret… fins que de sobte floreix. La seva espectacular floració lila, al voltant de Sant Josep, senyala que l’hivern s’ha acabat.

Avui en dia, Lilà Cosmètics és un modern laboratori situat al bell mig de Catalunya, al petit poble d’Aleny, envoltat de boscos d’alzines i camps de cereals. En aquest entorn privilegiat hem trobat la tranquil·litat necessària per a crear i fabricar tot tipus de cosmètics naturals.

La nostra marca és certificada amb el segell Bioinspecta, que garanteix que fem cosmètica ecològica de veritat. Hi trobareu productes de bones textures i olors, que satisfan les necessitats d’hidratació, protecció i higiene dels diferents tipus de pell, fins i tot les més sensibles. Ens centrem en el que és essencial i defugim d’ingredients innecessaris i embalatges superflus.

Mola.cat
Passeig del Mar 17
17130 L’Escala
+34 621 29 11 44

MERCAT ORIGINAL