MARIELLEMIDY BAGS

El meu producte

Bosses de vela de vaixells reciclada, fabricats a l’Estartit de manera artesanal amb material autèntic. Bosses, complements, articles de decoració que seran útils pel dia a dia.

El per què reciclar veles

La idea general en reciclatge és de no llençar material que no sigui biodegradable. Reutilitzem doncs fabricant objectes útils, sòlids, originals que duren en el temps. El producte es fa viable i el podem incloure en el “desenvolupament sostenible”. Es dóna una segona vida a les veles creant molts models diferents, tenint en compte la història del vaixell. Les veles, a part de la seva solidesa, presenten un aspecte estètic interessant: les costures, els detalls segons el tipus de vela (genoa, major, spinaker…). Ens permet jugar, combinar, crear encara més per donar-li nova vida i obtenir unes peces gairebé úniques.
El procés va de la trobada de les veles fins al producte final. Entremig es valoren, es retallen, es renten, es personalitzen (afegint numero o detall) i es cusen.

Per qui
Aquests complements serien per un públic d’aficionats al mar, als esports nàutics, a la naturalesa… convençuts de la importància del reciclatge i reutilització (fenomen de moda i convicció pel planeta). També un públic de gent sensible per la feina artesanal, que volen peces úniques, originals, i personalitzables.

Com
La idea original de reciclar veles em va venir fa uns catorze anys. El tema de reciclar ja feia part de les meves aficions: el Patchwork, feia exposicions (la idea principal és fabricar, coses útils combinant restes de teixits i sobretot fer-ho amb el que “hi ha”). Després de molts anys dedicats al mar com a marinera, el 2006 vaig muntar un petit taller de manteniments de vaixells i de tapisseria sola. A poc a poc es varen crear les primeres bosses de vela.

Mola.cat
Passeig del Mar 17
17130 L’Escala
+34 621 29 11 44

MERCAT ORIGINAL