maig-oria-cosmetica-foto-albadanes_82-1024x683 (1)

Òria

Sóc l’Òria

Sóc aromatòloga, educadora social i amant de la natura. M’agrada practicar ioga i dansa diàriament. Visc a la zona volcànica de la Garrotxa, en una casa aïllada a la Fageda d’en Jordà. Un bosc preciós de faigs. Aquí és on tinc el meu jardí medicinal i part del meu taller: El Taller del Bosc.

Al llarg d’aquests anys m’he anat especialitzant formalment en aquest àmbit tan fascinant, formant-me en aromateràpia, botànica, formulació de cosmètics econaturals, essències florals (Flors de Bach), reflexologia podal i fitoteràpia. També aprenent de forma autodidacta, observant el comportament i el desenvolupament de la pròpia naturalesa.

Des de molt petita he sentit una gran connexió i amor per les plantes i els arbres. Amb cinc anys la meva veïna, 40 anys més gran que jo, venia a buscar-me amb dos cistells de vímet per anar al bosc a recollir flors i fer preciosos rams decoratius. Encara recordo l’olor d’aquestes flors, la seva textura, els seus colors, els insectes que hi vivien… Ella m’explicava que en tallar-les havia de tenir respecte cap a elles i els havia de parlar amb el cor.

Mola.cat
Passeig del Mar 17
17130 L’Escala
+34 621 29 11 44

MERCAT ORIGINAL