Glòria, Amador i Alba son GIURA

Vam iniciar la nostra aventura l’any 1992 entorn d’una filosofia concreta, amb la finalitat d’omplir un autèntic buit existent aleshores envers la cosmètica natural i ecològica, basada realment en l’ús de les plantes, i gràcies a la il·lusió, l’empenta, els coneixements afegits després de treballar durant uns anys amb un metge naturista, i la tossuda persistència de la Glòria Tort.

Actualment i junt amb l’Alba Marín Tort i l’Amador Marín conformen l’equip nuclear de l’empresa.

Ens sentim, doncs, orgullosos de poder-vos oferir uns productes naturals i ecològics, fets de manera artesana i amb una tecnologia actual. 

Totes les nostres matèries primeres han estat laboriosament seleccionades per biòlegs i fisioterapeutes que cerquen en tot moment una procedència biològica, natural, i ecològica.

Tingueu en compte que els olis vegetals, els extractes i les aigües florals els obtenim nosaltres mateixos, cultivant les plantes amb mètodes ecològics o cercant-les en el seu medi natural i recol·lectant-les en el moment idoni. Així mateix les formulacions estan pensades per sumar en un mateix producte més principis actius i, per tant, més eficàcia.

També passem controls analítics fets per professionals, químics o farmacèutics, on es determinen els paràmetres micro-biològics, test d´irritació dèrmica i ocular, el pH adequat, la densitat, viscositat i la saponificació del producte, etc. cercant en tot moment mitjans alternatius als animals.

Mola.cat
Passeig del Mar 17
17130 L’Escala
+34 621 29 11 44

MERCAT ORIGINAL