pedrazen2

Salveta

Sóc d’una terra de fang on la confluència del riu i el mar dóna segones oportunitats a materials naturals, on has de caminar molt per coincidir amb ells. Un cop trobats, ja només es tracta d’acompanyar-los i interpretar el què volen ser. Com la fusta de deriva, que és curada per la sal i que si l’agafes a temps és noble i bonica; amb un caràcter marcat pel temps i les seves inclemències, per les tempestes, pel mar, i per l’acció humana; un caràcter que els japonesos en diuen Wabi Sabi, la bellesa del que és imperfecte i efímer.

Treballo la fusta amb tranquil·litat i escoltant. Vaixells, cases, làmpades, penjadors, tot allò que la fusta de deriva vulgui ser.

Existeix un altre vessant meva que influencia l’estètica que m’agrada donar a les coses que faig i que si m’ha de definir és la d’artesà del bonsai. Una disciplina que m’ha empès a viatjar al Japó per aprendre la multitud de regles referents a fer i exposar. M’he format amb mestres japonesos, i al final tot aquest món estètic ha calat fons en tots els objectes que creo i on intento treure el màxim partit, sense sobrecarregar, perquè menys és més o com diuen al país nipó, l’estètica del MA.

Em podràs trobar fent Zen stones, quadres amb fil d’alumini (el mateix que utilitzo per filferrar els bonsais), encapsulant elements naturals amb resina per fer una petita joia, penjadors de paret amb corda, ràfia, vímet o decoració addicional per altres peces.

Mola.cat
Passeig del Mar 17
17130 L’Escala
+34 621 29 11 44

MERCAT ORIGINAL