Sonia Ferrer
Sontons

El meu nom és Sònia Ferrer, sóc dissenyadora de moda i fa més de vint anys que treballo en la indústria tèxtil.
Professionalment, sempre m’ha encantat fer feina amb gràfics i estampats que sintonitzin amb estats d’ànim. L’energia que els colors propaguen i les seves combinacions afecten d’una manera significativa a les persones. M’agrada jugar amb aquestes variables i crear connexions a través dels dissenys.

En tots aquests anys d’experiència en la moda, a part de colors i emocions també he tingut l’oportunitat de veure coses molt lletges. El consumisme compulsiu, la contaminació del planeta i les desigualtats en països en desenvolupament, és una cosa endèmica en aquesta indústria. Per aquesta raó entre altres, en el 2020 vaig decidir canviar la meva manera de treballar, viure i com sentir la meva professió. Així que vaig abandonar la ciutat per un escenari rural a l’Alt Empordà i crear un projecte més afí als meus valors.

El propòsit del projecte SonTonS és canviar el sistema de consum que tenim. M’agradaria divulgar un sistema de moda circular a través dels tints naturals i el poder dels seus colors, així que ofereixo productes dissenyats amb consciència sostenible i amb valors recuperats de l’artesania. No em regeixo per tendències buides i consumistes, el meu projecte connecta amb l’evolució d’una comunitat interessada en la naturalesa, l’art i la vida saludable.

SonTonS també promou la força creativa en les persones a través de tallers presencials i en línia. A través dels tallers impulso el coneixement d’altres sistemes de producció amb la intenció d’acostar la naturalesa a l’art i promoure la reutilització de peces.

La filosofia dels tints naturals és que un pot reconnectar amb la naturalesa i entendre que tot porta un procés. Envoltar-se de flors i plantes té un efecte guaridor.

CUIDA / REPARA / CREA són els valors SonTons.

Mola.cat
Passeig del Mar 17
17130 L’Escala
+34 621 29 11 44

MERCAT ORIGINAL