A Mola unim productores i productors d’aquí.
Creiem que un desenvolupament econòmic de proximitat contribueix al benestar de les persones i genera un impacte mínim de petjada ecològica.

Estem convençuts que induir un impacte positiu en el nostre entorn i en la nostra societat és possible. Contribuïm a fer el món una mica millor.

Et proposem productes ben fets, amb ànima. Una selecció de petites produccions exclusives, fetes amb amor i on MOLA pretén tenir amb tu una relació propera, de confiança, per poder assegurar una experiència de compra satisfactòria.  Estem a prop teu. 

Ens trobaràs tots els diumenges de l´any de 9h a 14h.

productors

(Fragment de Bona Crisi: Cap a un món postmaterialista, p 48-50)

La crisi ecològica és l’expressió biosfèrica d’una crisi cultural profunda, una crisi derivada de la manera de com percebem el nostre lloc en el món. Alliberar-nos de la idolatria del consum i del coneixement requereix transformar l’imaginari personal i col·lectiu, transformar la nostra manera d’entendre el món i de comprendre’ns a nosaltres mateixos. Un criteri per aconseguir-ho és abandonar la set de riquesa material a favor d’altres formes de plenitud. No implica disminuir el nivell de vida sinó concebre’l d’una altra manera.

Primer premi, millor projecte
emprenedor 2020

(Premi otorgat per l’ Associació de Joves Empresaris de Girona, el Setmanari de l’Alt Empordà, el Fòrum Imagina, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, l’Ajuntament de Figueres i l’Ajuntament de Roses)

Mola Mercat Passeig del Mar 17 – 17130 L’Escala – 634040351

Estem situats davant de mar a l'Escala en un espai de 400 m² on tenim les oficines, la botiga i a on també tots els diumenges de l'any hi celebrem mercats de productors.

ALTRES PRUDUCTES MOLA

Mola.cat
Passeig del Mar 17
17130 L’Escala
+34 621 29 11 44

MERCAT ORIGINAL